Termeni si Conditii

Regulile Casei

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de pe acest website, inainte de a va inregistra sau de a plasa o comanda.

Compania care detine si administreaza website-ul sabotini.ro este SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 30165094, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/5222/2012, cu sediul in Str. Theodor Sperantia nr. 98, bloc S28, Sc. 3, Et. 8, Ap. 88, sector 3, Bucuresti, Cont: RO86 RNCB 0069 1275 7816 0001, deschis la BCR.

Utilizarea website-ului sabotini.ro si plasarea de comenzi online reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a va inregistra sau de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati telefonic la unul dintre numerele afisate pe site sau via e-mail la adresa office@sabotini.ro.

Doar persoanele fizice cu varsta minima de 18 ani, care nu se afla sub tutela si care au rezidenta sau o alta adresa in Romania (excluzand companii de redirectionare a adresei) pot plasa o comanda.

Compania SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL nu este raspunzatoare de folosirea si interpretarea eronata a informatiilor continute de site. Fara nici o notificare prealabila, SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-ului. inclusiv incetarea in orice moment a comercializarii unuia sau tuturor produselor.

PANTOFIORI LA COMANDA SRL distribuie numai produse noi, fara defecte, de o calitate adecvata cu normele Uniunii Europene. Preturile produselor comercializate pe site-ul sabotini.ro sunt exprimate in RON si contin TVA.

Compania SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi si din utilizarea produselor comercializate.

Intregul continut al site-ului sabotini.ro (galerie foto, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat a site-ul sabotini.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice disputa intervenita va fi solutionata de instanta judecatoreasca competenta.

Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compozitia, culorile si textura. Culoarea pe care o vedeti va depinde de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul ca monitorul dispozitivului dumneavoastra va afisa corect aceste culori.

Produsele personalizate nu pot fi Returnate sau Schimbate. Pantofii Pictati intra tot in categoria produselor personalizate si nu pot fi Returnati sau Schimbati.

Pentru orice problema sau nemultumiri legate de produsele primite, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site sau prin e-mail: office@sabotini.ro.