Personalizeaza

Pantofii tai. Alegerile tale.

Pentru ca stim cat de importanta este unicitatea pentru orice femeie, Sabotini iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza produsele alese. Pentru orice model de pe site, iti poti alege culoarea si textura pielii din care este realizat produsul tau.

Pentru modelele care contin accesorii (ex: fundite, barete), acestea pot fi scoase, mutate in alt loc sau adaugate, dupa cum preferi.

La majoritatea pantofilor stiletto si a sandalelor se poate modifica tocul. In locul tocurilor de 10 sau 10.5 cm, poti alege un toc de 7, 8 sau 9 cm, in functie de variantele pe care le au disponibile producatorii nostri.

Pantofii cu toc gros pot fi realizati si in varianta stiletto, in functie de model.

La modelele cu tocuri vopsite (cele din colectiile Sabrine), aceste tocuri se pot imbraca in piele la cerere, daca piele din care este realizat produsul permite acest lucru. De aceea, trebuie discutat pentru fiecare model in parte.

Ghetele si cizmele captusite cu piele pot fi imblanite, la cererea clientei iar cele imblanite pot fi captusite cu piele, daca iti doresti.

Produsele personalizate nu pot fi returnate sau schimbate. Aestea se achita integral in avans.

Ne poti contacta la 0762.154.131 pentru orice tip de personalizare si te vom consilia, astfel incat la final sa primesti perechea de pantofiori visata.