Plata si Livrare

Pentru ca ne place sa impachetam

PLASAREA COMENZII

Comenzile pot fi efectuate direct online pe site-ul nostru, printr-un mesaj privat pe Facebook sau telefonic la numarul 0762.154.131.

Imediat dupa plasarea comenzii, daca ne-ati furnizat adresa dumneavoastra de e-mail, veti primi un e-mail de confirmare. In cel mai scurt timp, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-18:00, veti fi contactat de un consultant sabotini.ro, pentru confirmarea comenzii. In cazul in care, dintr-un anumit motiv, nu va putem procesa comanda, va vom anunta telefonic sau  printr-un e-mail.

 

PROMOTII SI CODURI PROMOȚIONALE

PANTOFIORI LA COMANDA SRL stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe acest site. De promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Codurile promotionale individuale de fidelizare sunt valabile o perioada determinata de timp si pot fi utilizate o singura data per utilizator si comanda.

 

PRETURI SI TAXE DE LIVRARE

Preturile afisate pe sabotini.ro includ taxa pe valoarea adaugata prevazuta de lege, dar nu includ o taxa de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comanda va fi aceeasi, indiferent de marimea sau greutatea comenzii dumneavoastra. Costul de livrare este indicat clar in timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 15 LEI pentru Bucuresti si 20 LEI pentru celelalte orase. In cazul in care nu putem livra integral comanda si trebuie sa efectuam mai mult de o livrare, nu veti suporta o taxa suplimentara pentru livrarile ulterioare.

In cazul in care comanda depaseste suma de 500lei, costurile de livrare vor fi suportate de sabotini.ro.

 

LIVRAREA

Echipa Sabotini depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea si procesarea comenzilor si va incerca sa livreze comanda dumneavoastra la adresa din Romania selectata, in cel mai scurt timp.

Deoarece produsele noastre sunt realizate la comanda, timpul estimate de livrare este de 15 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Desi intentia noastra este sa efectuam livrarea in intervalul comunicat, va aducem la cunostinta ca livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de vointa noastra.

Livrarea si Returul se realizeaza prin Fan Courier.

METODE DE PLATA

Momentan, Sabotini.ro ofera doar plata in numerar la livrare atunci cand primiti bunurile, fara alte cheltuieli suplimentare.