Retururi

Uneori te razgandesti

PRODUSELE PERSONALIZATE NU POT FI RETURNATE SAU SCHIMBATE.

PANTOFII PICTATI INTRA TOT IN CATEGORIA PRODUSELOR PERSONALIZATE SI NU POT FI RETURNATI SAU SCHIMBATI.

 

POLITICA DE RETURNARE

Aveți 14 zile calendaristice la dispozitie sa va razganditi, fara a invoca un motiv anume. Perioada de anulare a comenzii incepe din ziua livrarii ultimului produs al comenzii dumneavoastra.

In aceasta perioada puteti returna produsul neutilizat, care nu prezinta zgarieturi sau alte urme de uzura, in ambalajul original.

Pentru a efectua returul unui produs, va rugam sa ne contactati printr-un e-mail la: office@sabotini.ro, sau telefonic, pentru a se initia procesul de returnare.

Va vom restitui suma aferenta valorii produselor returnate si a transportului initial (unde este cazul), in maxim 15 zile lucratoare, din momentul cand coletul returnat a ajuns la noi.

Restituirea sumei se va face intr-un cont pe care va rugam sa ni-l specificati via e-mail. Nu suntem responsabili pentru comisionele bancare aferente – se returneaza valoarea produsului si valoarea transportului initial.

Veti returna produsele fara intarzieri nejustificate nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care ati primit articolele. Retururile se fac doar prin Fan Curier. Costul transportului este achitat de catre client, cu exceptia situatiei in care ati primit un produs defect sau alt produs.

Sunteti raspunzator pentru orice valoare diminuata a bunurilor rezultand din manipularea acestora in alt mod decat este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionarii bunurilor, inclusiv in timpul transportului pana la sediul nostru.

In momentul primirii articolelor, acestea vor fi evaluate și eventualele diminuari ale valorii produselor va vor fi comunicate de catre un reprezentant Sabotini.ro in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data ajungerii articolelor in posesia noastra.

 

GARANTIE

Sabotini.ro ofera garantie de 30 de zile calendaristice la toate produsele. Aceasta garantie este limitata la utilizarea produselor conform destinatiei si instructiunilor aferente, excluzand uzura mecanica.

Produsele noastre sunt fabricate din piele de calitate superioara. Pentru a beneficia de garantie, nu utilizati solventi sau detergenti pentru a le curata. Va recomandam utilizarea unei carpe curate, moi si uscate pentru a indeparta praful.

In cazul in care aveti o reclamatie cu privire la defecte evidente privind materialul sau legate de fabricatia bunurilor furnizate, inclusiv cu privire la pagube suferite in timpul transportului, va rugam sa ne comunicati acest lucru printr-un e-mail in care explicati natura defectului si atasati imagini din care sa reiasa acesta, la adresa: office@sabotini.ro.

Pentru orice produse considerate defecte, sabotini.ro va efectua o rambursare integrala.