Intrebari frecvente

Invatam din Experienta

CUM COMAND?

Poti comanda telefonic, la numarul 0762.154.131, online-direct de pe site-ul nostru sau pe Facebook, printr-un mesaj privat. Pentru comenzile telefonice, este important sa retii codul produsului pe care il doresti sau denumirea exacta a acestuia.

Pentru comenzile online, selectezi masura, adaugi produsul in cos, completezi datele de livrare si trimiti comanda. Fiecare comanda va fi confirmata telefonic, de aceea este important sa ne lasi un numar de telefon la care sa te putem gasi .

Pentru comenzile pe Facebook, ne poti trimite link-ul produsului dorit si un numar de telefon, dupa care te vom contacta pentru confirmare.

 

POT RETURNA PRODUSUL?

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice. Exceptie fac produsele personalizate, care nu pot fi returnate.

Pentru a returna, ne contactezi telefonic sau pe mail, dupa care trimiti produsul in ambalajul original, prin Fan Courier. Taxele de transport sunt suportate de catre client, cu exceptia situatiei in care ti-am trimis un produs necorespunzator (deteriorate, alt produs, alta marime). In aceasta situatie, transportul va fi achitat de catre noi. Dupa ce ai returnat produsul, ai posibilitatea de a achizitiona un altul sau de a primi inapoi banii. In cea de-a doua situatie, ne trimiti un cont IBAN prin mail la office@sabotini.ro si iti returnam suma platita in termen de maxim 15 zile lucratoare.

 

CE FAC DACA NU MI SE POTRIVESTE MASURA?

Daca masura nu se potriveste, poti schimba produsul si iti vom realiza o noua pereche. Exceptie face situatia in care ai comandat un produs personalizat. Acestea nu pot fi returnate si nici schimbate.

Pentru a schimba masura, trimiti produsul prin Fan Courier. Taxele de transport tur-retur sunt suportate de catre client.

 

CAT DUREAZA PANA IMI VIN PANTOFIORII?

Pentru majoritatea produselor, termenul de livrare este de doua saptamani. In perioadele foarte aglomerate sau perioadele de concedii, acest termen poate fi mai mare. De aceea, daca termenul de livrare sufera modificari, te vom anunta la confirmarea telefonica a comenzii tale, moment in care poti alege sa anulezi comanda.

Pentru unele produsele, termenul de livrare poate fi de numai o saptamana, dar acest lucru iti va fi comunicat la confirmarea telefonica a comenzii tale .

 

POT COMANDA FARA SA IMI FAC CONT?

Sigur, poti comanda si fara sa ai un cont de client.

 

CE FAC DACA VREAU O CULOARE CARE NU ESTE PE SITE?

Daca nu gasesti pe site culoarea dorita, o vom cauta la producatorii nostri si vom reveni cu variantele cele mai apropiate de nuanta dorita de tine.

 

POT VENI SA PROBEZ?

Magazinul nostru este exclusiv online. Daca nu esti sigura de masura, iti poti masura piciorul si iti vom recomanda ce masura sa alegi.