Politica de Confidentialitate

Nu divulgam nimic 🙂

Sabotini.ro colecteaza date cu caracter personal numai in scopul imbunatatirii permanente a experientei pe site-ul nostru. Confidentialitatea datelor clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, de aceea dorim sa fim cat mai transparenti in colectarea, prelucrarea si protejarea acestora.

 

CINE ESTE OPERATORUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Compania care detine si administreaza website-ul sabotini.ro, SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor avand urmatoarele date de identificare:

Cod Unic de Inregistrare: 30165094, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/5222/2012

Sediul: Str. Theodor Sperantia nr. 98, bloc S28, Sc. 3, Et. 8, Ap. 88, sector 3, Bucuresti

Cont: RO86 RNCB 0069 1275 7816 0001, deschis la BCR.

 

CE DATE COLECTAM SI PRELUCRAM?

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi prin: accesarea paginilor website-ului, abonarea la newsletter, completarea campurilor de contact, interactionarea in cadrul blog-ului, contactarea via e-mail, telefon, facebook sau alte retele sociale .e.t.c.

Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, data nasterii, precum si alte informatii dupa caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter sensibil (de exemplu informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala). In cazul in care furnizati in mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu character personal sensibil) prin interactiunea cu site-ul nostru sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, nu vom lua aceste date in considerare si le vom sterge cu exceptia cazului in care ati facut aceste date publice (in cadrul blogului sau a paginii de facebook), caz in care vom sterge aceste date numai daca ne faceti o solicitare scrisa pe adresa office@sabotini.ro.

 

De fiecare data cand vizitati website-ul nostru, colectam automat urmatoarele date:

Date tehnice: de exemplu Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatii de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil.

Aceste date pot fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti. Pentru mai multe informatii acceseaza: sabotini/despre-cookies.

Date despre vizita: Localizatoare Uniforme de Resurse (URL) complete, secvente de click-uri catre, prin si de la website-ul nostru (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele vizualizate sau cautate (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini – inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor continuturi), informatii privind interactiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile si trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul utilizatorilor, orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de relatii cu clienti.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Detaliile furnizate de dumneavoastra vor fi utilizate strict in scopul pentru care ne-ati dat acordul: Contactul telefonic pentru confirmarea comenzii si eventualele comunicari ulterioare, adresa fizica pentru livrarea produselor, adresa de e-mail pentru comunicare si trimiterea newsletter-ului periodic sau a ofertelor speciale, codul IBAN si datele bancare pentru restituirea sumei confirmate, in cazul unui retur, e.t.c.

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.

Pastram datele dumneavoastra pe serverele noastre si pe servere gazduite de terte parti (inclusiv serviciilor de cloud ale tertelor parti cloud – ”cloud-based services”). Folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, menite sa va protejeze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat. Am intrat in relatii contractuale cu terte parti care ofera servicii de gazduire si aceste contracte includ obligatii privind securitatea organizationala si tehnica a datelor cu caracter personal.

In utilizarea website-ului sabotini.ro sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, conform cu sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti o parola. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastra pentru a accesa parti ale website-ului nostru, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati imediat de acest lucru.

Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul pentru a va proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastra transmise pe website-ul nostru, orice transmisie se face pe propriul dumneavoastra risc. Dupa ce primim datele dumneavoastra, vom folosi proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat.

Pantofiori La Comanda nu raspunde din punct de vedere legal pentru orice fel de procesare a datelor de catre terti care contravine politicii de confidentialitate a companiei noastre.

 

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

Puteti sa ne solicitati sa va confirmam daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, sa va furnizam o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal si/sau sa le corectam.

In anumite circumstante, aveti dreptul sa ne solicitati sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal sau, in baza dreptului la portabilitate, sa ne cereti sa transferam o parte din datele dumneavoastra cu caracter personal catre dumneavoastra sau catre alte entitati.

In cazul in care v-am solicitat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant fara efecte negative asupra dumneavoastra. In cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal deoarece avem un interes legitim in a le procesa (comenzi, returi, e.t.c), aveti, de asemenea, dreptul de a va opune acestei prelucrari. De asemenea, aveti dreptul sa restrictionati prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite circumstante.

Drepturile dumneavoastra descrise mai sus pot fi limitate in anumite situatii si fac obiectul legilor si reglementarilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi limitat in cazul in care putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal care prevaleaza fata de interesele dumneavoastra.

Va trebui sa va dovediti identitatea si sa ne oferiti alte detalii care sa ne ajute sa raspundem cererii dumneavoastra. Nu vom percepe o taxa pentru a raspunde cererii dumneavoastra cu exceptia cazului in care acest lucru este permis de lege si, in cazul in care se percepe o astfel de taxa, aceasta va fi rezonabila si proportionala cu cererea dumneavoastra.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a indeplini scopurile colectarii lor si/sau perioada impusa de legislatia aplicabila, in conformitate cu perioadele minime legale de pastrare aplicabile. De exemplu, daca sunteti un partener comercial, va vom pastra datele cu caracter personal pe perioada exercitarii relatiei contractuale cu dumneavoastra. In cazul in care avem o relatie comerciala continua cu dumneavoastra in calitate de partener comercial (de exemplu in cazul in care putem utiliza aceleasi date cu caracter personal in relatii contractuale separate cu dumneavoastra), vom continua sa pastram aceste date cu caracter personal pana la incetarea relatiei noastre comerciale si pentru perioada minima de pastrare impusa de lege, sub rezerva Politicii noastre privind Pastrarea Datelor.

In cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va retrageti sau limitati consimtamantul inainte de expirarea acestei perioade. In astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective in scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR MINORILOR

Sabotini.ro nu colecteaza cu buna stiinta date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca minorul a furnizat companiei datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa ne informeze imediat. In cazul in care compania descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

 

FISIERE DE TIP COOKIE SI WIDGET-URI DE COMUNICARE SOCIALA

Website-ul nostru utilizeaza fisiere de tip Cookie pentru a va distinge de ceilalti Utilizatori. Acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta mai buna atunci cand navigati pe website-ul nostru si sa ne imbunatatim serviciile. Aceasta prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra exprimat prin acceptarea notificarii la accesul initial sau prin setarile din browserul dumneavoastra. Pentru informatii detaliate despre fisierel de tip Cookie pe care le folosim, cat timp le folosim si despre scopurile pentru care le folosim, consultati Politica noastra privind fisierele de tip cookie accesand pagina sabotini.ro/despre-cookies.

Website-ul nostru poate include functii de comunicare sociala, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, sau Youtube. Aceste functii pot colecta informatii despre dumneavoastra, cum ar fi adresa IP si website-urile pe care le vizitati, si pot seta un fisier de tip cookie pentru a le permite sa functioneze corect. Prelucrarea acestor informatii prin intermediul interactiunilor cu aceste caracteristici este guvernata de nota de informare/politica privind confidentialitatea companiei care le furnizeaza (consultati sectiunea privind drepturile dumneavoastra de mai sus).

 

LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

Website-ul nostru poate furniza linkuri catre website-uri pe care Compania nu le controleaza. Dupa ce dati clic pe un link al unei terte parti, veti fi directionat catre website-ul tertei parti.

Daca vizitati oricare dintre aceste website-uri, trebuie sa analizati politicile lor privind confidentialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile si practicile altor companii. Compania noastra nu controleaza si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile privind confidentialitatea si notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor tertelor parti.

 

CONTACT

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, ne puteti contacta via e-mail sau prin formularul de contact.

Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, opinii politice, convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.

Ultima actualizarea acestei pagini a fost facuta la 24 mai 2018.

Putem actualiza aceasta Pagina de informare de oricate ori vom considera necesara aceasta actiune si va vom notifica prin postarea noii variante pe site-ul nostru. In cazul in care ne-ati furnizat datele dumneavoastra de contact si ne-ati autorizat sa va contactam, va vom anunta daca modificam aceasta Pagina de informare in mod substantial.

Va rugam sa consultati aceasta Pagina de informare periodic pentru orice modificari.